Förlängda restriktioner

Riktlinjerna är nu framflyttade till och med den 21 mars.

Ungdomar födda 2002 och senare kan träna både inomhus och utomhus i föreningsdriven, organiserad form. Åldersgruppen är undantagen från regeringens rekommendation om att stänga all verksamhet som inte är nödvändig.

Vuxna ingår som tidigare inte i regeringens rekommendation. I Kalmar kommun innebär det att personer födda 2001 och tidigare för närvarande inte kan träna inomhus.

För vår del gäller alltså att grupp 1, 1B, 2 och 3 tränar på som vanligt medans vuxengruppen (4) tidigast kan komma igång efter den 21 mars.

Sportlov och riktlinjer (Covid-19)

Nästa vecka (8) är det sportlov och då är det ingen träning.

Riktlinjerna beträffande pandemin är framflyttade till och med den 7 mars vilket innebär att vuxengruppen får vänta med att börja träna lite till. Ungdomar födda 2002 och senare kan däremot fortsätta träna som vanligt.

Dräktbeställning

Vi kommer att göra en gemensam dräktbeställning inom kort. Beställ din dräkt här på hemsidan senast den 14 februari. Vitt bälte ingår till alla dräkter.

När dräkterna har kommit finns de att hämta här på klubben. Vi vill att du betalar dräkten innan du hämtar den, helst via Swish.

Skriv Dräkt + Namn i meddelandet när du swishar.

Swish: 123 165 81 11

Prislista:
Strl 110 = 350 kr
Strl 120 = 385 kr
Strl 130 = 400 kr
Strl 140 = 415 kr
Strl 150 = 445 kr
Strl 160 = 470 kr
Strl 170 = 495 kr
Strl 180 = 540 kr
Strl 190 = 560 kr
Strl 200 = 590 kr

Terminsstart

Idag har undantaget för barn och ungdomar födda 2005 eller senare upphävts vilket innebär att vi kan komma igång med träningen igen.

Vi kommer att starta upp grupp 1 (onsdagar 18-19), grupp 1B (tisdagar 17-18), grupp 2 (torsdagar 18-19) samt grupp 3 (torsdagar 19-20).

Vi avvaktar alltså med tisdagsträning för grupp 3 samt grupp 4 (vuxengruppen).

Berörda medlemmar kommer att meddelas via mail.

Nya restriktioner

Kalmar kommuns kommunstyrelse har fattat ett antal beslut angående nya restriktioner.

Alla kommunens inomhusidrottsanläggningar ska stängas ned från lördagen den 19 december 2020. Tidigare undantag för barn och ungdomar födda 2005 eller senare, gäller inte längre.

Dessa restriktioner gäller alla Kalmar kommuns inomhusidrottsanläggningar och gäller i dagsläget till 24 januari 2021 eller tills dess att Folkhälsomyndigheten eller Regeringen beslutar om nya restriktioner eller nationella råd och riktlinjer.

För Kalmar Karateklubb innebär detta att ingen träning kommer att vara möjlig förrän tidigast från och med vecka 4, 2021.

Jullov

Nu tar vi jullov och hoppas att vi kan starta upp igen under vecka 2, 2021. I vilken form det blir och vilka grupper som kan börja träna måste vi få återkomma till. Vi kommer att informera alla medlemmar via mail under jullovet.

Vi önskar alla våra medlemmar en riktigt god jul och ett gott nytt år.

Vi avslutar höstterminen

Vi har haft ett extrainsatt möte angående att vi under gårdagen gick ut med att starta upp träningarna igen och vi har kommit fram till att det tyvärr är ohållbart. De aktuella råden i Kalmar Län innebär att man bl.a. ska avstå från att delta i idrottsträningar. Detta gäller till och med 8 december, men kan komma att förlängas. Det gäller dock inte för barn och unga födda 2005 eller senare, varför vi har kommit fram till följande:

Grupp 1 som tränar på onsdagar mellan 18-19 fortsätter att träna som vanligt och om möjligt kommer vi att ha gradering för er den 9:e december kl: 18.00.

Grupp 1B som tränar på tisdagar mellan 17-18 fortsätter att träna som vanligt.

För grupp 2, 3 och 4 avslutas höstterminen från och med nu. Detta eftersom samtliga grupper innehåller personer födda tidigare än 2005. Vi kommer således inte heller kunna genomföra någon gradering för dessa grupper i höst, men vi hoppas att kunna ha ett graderingstillfälle för er under inledningen av vårterminen 2021.

Vi beklagar att vi är tvungna att fatta detta beslut, och ber om ursäkt för att vi nyligen gick ut med annan information. Vi hoppas på förståelse och på att om vi alla hjälps åt så kommer vi ur den här pandemin inom en snar framtid.

Styrelsen
Kalmar Karateklubb

Gradering hösten 2020

Vi siktar på att kunna ha gradering för grupp 1 innan jul

Onsdagen den 9:e december, kl. 18.00
Observera att du måste ha tränat 2 terminer innan du graderar för första gången.

Graderingen kostar 100 kr. Bälte kostar 70 kr.
Betalningen sker i samband med graderingen, gärna med Swish.

Anmäl dig genom att fylla i formuläret här.

Sista anmälningsdag: Söndagen den 29 november.
Anmälningar som kommer in efter det får inget bälte i samband med graderingen.

Grupp 1 och 1B

Barngrupperna 1 (som tränar onsdagar mellan 18-19) och 1B (som tränar tisdagar mellan 17-18) kommer att vara öppna som vanligt.

Man ska absolut inte ska komma om man har symptom och man ska vara införstådd i att det är viktigt att hålla avstånd. Vi vill också att så få föräldrar som möjligt vistas i anslutning till dojon under träningspassen. Träningen är inte på något sätt är obligatorisk, så vill man inte komma så är det helt i sin ordning.

Grupp 2, 3 och 4 pausar sin träning åtminstone vecka 47 också. Mer information kommer.

All träning inställd tills vidare

Med anledning av de nya lokala restriktionerna i Kalmar Län har styrelsen för Kalmar Karateklubb idag beslutat att ställa in alla träningar. Förhoppningsvis kan vi vara tillbaka om ett par veckor, men det får vi återkomma till.

De som är uppsatta på städschemat under den här tiden får en ny chans till våren igen.

Vi uppmanar alla våra medlemmar att regelbundet gå in på hemsidan och vår Facebooksida för löpande uppdateringar.

Styrelsen
Kalmar Karateklubb
Riksidrottsförbundet
Svenska Karateförbundet
Säker & Trygg Förening
Smålandsidrotten

Sitemap - Hitta på sidan


Hem

Välkommen
Senaste nyheterna
Börja träna karate
Träningsschema
Fri träning
Stöd oss

Klubben

Om klubben
GDPR-Policy
Klubbuppgifter
Avgifter
Städschema
Klubbdokument
Styrelse

Shotokan

Om Shotokan
Japansk ordlista

Träning

Viktigt att veta
Prova på
Gradering
Grader (KYU)
Träningsschema
Fri träning
Utrustning
Instruktörer

Anmälan

Bilder

Instagram

Aktuellt

Nyheter

Postadress

Kalmar Karateklubb
C/O Dahlgren
Kalmarvägen 110
393 65 Kalmar

Besöksadress

Giraffens Köpcentrum
Polhemsgatan 6

Vår Klubblokal och Dojo ligger i Giraffens Köpcentrum med ingång mot Erik Dahlbergs väg, samma entré som Kalmar Superbowl.

Kontakt

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
Swish 123 165 81 11