Klubben

Vi arbetar aktivt med att vara en modern och säker förening där glädje, utbildning, trygghet och gemenskap är viktiga grundstenar. Vi är certifierade som en "Säker och Trygg Förening" genom ett samarbete med Kalmar kommun.

Kalmar Karateklubb
Klubben bildades år 1986 av Stefan Erlandsson och Peter Andersson. Idag har klubben ca 100 aktiva medlemmar.

Våra aktiva medlemmar är mellan 7-70 år. Vi tränar för att varje individ ska få ut så mycket som möjligt vid varje träning. Vi tar in nybörjare varje termin, både barn och vuxna.

Det är våra medlemmar som gör klubben och vi vill att alla ska känna delaktighet, ansvar och gemanskap.

Vår Klubblokal och Dojo ligger i Giraffens Köpcentrum med ingång mot Erik Dahlbergs väg, samma entre som Kalmar Superbowl.

Kontakta oss gärna om du har frågor om, karate, att börja träna, om du vill anlita oss för en aktivitet, om du önskar hyra vår dojo eller har någon annan fråga. Skicka e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

GDPR-Policy

För att Kalmar Karateklubb ska kunna bedriva sin verksamhet behandlas personuppgifter för olika ändamål kopplade till verksamheten. Det kan röra sig om att administrera löpande föreningsaktiviteter (t.ex. träningsverksamhet och medlemsmöten), kommunikation med medlemmarna (t. ex kallelser till aktiviteter, information till målsmän m.m.) samt att hantera medlemsrelaterade ekonomiska transaktioner såsom medlems- och träningsavgifter.

Kalmar Karateklubb behandlar även personuppgifter för att ansöka om LOK-stöd (statligt lokalt aktivitetsstöd som avser att stödja idrottslig verksamhet för barn mellan 7 och 25 år).

De personuppgifter vi behandlar är namn, personnummer, telefonnummer och e-postadress.

Hur länge sparar vi dina personuppgifter?

Kalmar Karateklubb genomför årligen en bedömning om ändamålet med behandlingen av personuppgifter kvarstår. Om inte ändamålet med behandlingen av personuppgifterna kvarstår (t. ex vid uppsägning av medlemskap) så kommer personuppgifterna att raderas.
Riksidrottsförbundet
Svenska Karateförbundet